Sisters are different flowers from the same garden

ONS VERHAAL

Wij zijn Annelène en Roseline, zusjes, en opgegroeid tussen de bloemen! De liefde voor zijden bloemen is er met de paplepel ingegoten dankzij de bloemen & styling winkel aan huis van onze moeder. De jarenlange ervaring van onze moeder heeft ons geïnspireerd en gemotiveerd om verder te gaan in de zijden bloemen, want wij worden blij van bloemen. In het voorjaar van 2021 ontstond het plan voor een online zijden bloemen boutique.

Met onze stijlvolle zijden boeketten willen we elke ruimte meer kleur en sfeer geven. Wij houden van kleurrijke, kwalitatief hoogwaardige boeketten die zorgen voor de finishing touch in jouw huis of kantoor. Alle zijden bloemen die we gebruiken in onze boeketten zijn geselecteerd door professionele stylisten en hebben een ‘natural touch’.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste boeketten en (bloemen)producten? Volg ons dan op Instagram.

Zijden bloemenboetiek Floral Boutique - Annelène en Roseline

ONZE PRODUCTEN

Eye-catcher
Met onze zijden boeketten heb je altijd een mooie bos bloemen staan, een echte eye-catcher in jouw huis of kantoor. Heb je zelf een vaas en wil je je eigen boeket samen stellen of wil je graag advies? Je bent van harte welkom in onze boutique.

Duurzaam
Wij houden van zijden bloemen! Het voordeel van zijden bloemen is dat deze lang mee gaan en hierdoor duurzamer zijn dan echte bloemen. De aanschaf van een zijden boeket is een investering, maar je hebt er jarenlang plezier van!

Onderhoudsvriendelijk
De zijden bloemen en boeketten hebben nauwelijks onderhoud nodig. Je kunt de bloemen met een plumeau of stofdoek met water afnemen.