SISTERS AT HEART PARTNERS IN CRIME

Van jongsafaan zijn wij opgegroeid met zijden bloemen om ons heen. Onze moeder heeft jarenlang gewerkt als zijden bloemist en stylist vanuit huis en daardoor waren ook in ons eigen huis de zijden bloemen altijd aanwezig. We kunnen wel stellen dat onze moeder ons heeft geïnspireerd en gemotiveerd om een online zijden bloemen boutique te starten. In het voorjaar van 2021 ontstond het idee om dat als zussen met elkaar te doen.

Wat begon als een idee is nu werkelijkheid geworden! Na veel brainstormen over ons bedrijfsplan, doelgroep, verkoopkanalen en leveranciers was het tijd om een passende naam te vinden. Floral Boutique kwam snel in onze gedachten en deze naam hebben we dan ook meteen vastgelegd. Na deze mijlpaal en inschrijving bij de KvK, begon nu het echte werk. Een zakelijke bankrekening openen, zijden bloemen inkopen, boeketten samenstellen, foto’s maken en een website bouwen. Die website… tja dat was toch wel iets meer werk dan we van tevoren hadden ingeschat. Na weekenden en avonden buffelen (en lachen) is de website live en kunnen we jullie blij maken met onze zijden boeketten en cadeaus.

We zijn ontzettend en blij met de lancering van ons bedrijf, maar willen de boeketten ook graag live aan jullie laten zien en zouden het leuk vinden om jullie te ontmoeten. Daarom openen we de boutique op de eerste zaterdag van de maand tot het nieuwe jaar. Dit is zaterdag 2 oktober, zaterdag 6 november en zaterdag 4 december 2021 van 10.00-17.00 uur. Op deze zaterdagen hoef je geen afspraak te maken, maar kun je gewoon langs komen. Ook is het mogelijk om op deze dagen zelf een boeket samen te stellen of een vaas mee te nemen en een boeket op maat te laten maken door een van onze stylisten. Past deze data niet, maar wil je wel graag een keer langs komen in de boutique? Geen probleem, neem contact met ons op via mail (info@floralboutique.nl) en we plannen graag een vrijblijvende afspraak met je in.

We hopen je snel te zien!
Liefs, Annelène & Roseline